Kandidátky TOP 09 pro chrudimský region schváleny

23. 4. 2014

V uplynulých týdnech se v místních organizacích TOP 09 napříč celým chrudimským regionem konalo nebývalé množství schůzí a schůzek. Na jejich konci vám můžeme představit pečlivě sestavené kandidátní listiny pro města v našem regionu.

Kandidátku pro Chrudim povede nynější členka chrudimského zastupitelstva Vladislava Michalová. V předchozím volebním období působila dva roky i jako radní města, dlouhodobě se zabývá problematikou zdravotnictví asociální péče, které je pro Chrudim velmi zásadním tématem. První tři místa na kandidátce doplňují pánové  Mgr. Martin Tichý a Mgr. Martin Chlud.

Kandidátka byla schválena též ve Slatiňanech. Zde byla lídrem kandidátky zvolena Ing. Dana Šťastná. Slatiňanská organizace TOP 09 jí do čela kandidátky zvolila zejména pro její dlouholeté zkušenosti s během místní samosprávy. Danu Šťastnou však můžete znát také jako propagátorku zdravé výživy a provozovatelku známé chrudimské jídelny právě s její oblíbenou zdravou stravou. První tři místa na kandidátce ve Slatiňanech pak doplňují Jiří Urválek a Ing. Miroslav Kálecký.

Kanditátky byly dále schváleny i v Chrasti, kde na prvních třech místech kandidují Ing. Jiří Šumpík, Ing. Ph.D. Martin Soudek a Marika Čížková. Prozatím poslední město, které dnes představí svou kandidátku, je Luže. Zde je lídrem kandidátky oblíbený lékař MUDr. Petr Valeš, následovaný Jaroslavou Bašusovou a Lukášem Zlesákem.

Pokud neznáte některého z uvedených kandidátů ve svém městě, sledujte naše stránky a Facebookový profil. V nejbližší době vám přineseme jejich profily i témata, kterými se kandidáti chtějí následující volební období v zastupitelstvech zabývat.

Vladislava Michalová, předseddkyně RO Chrudim

Galerie