V Pardubicích vzniká nová mládežnická organizace TOP tým.

V mnoha krajích nyní vzniká mládežnická organizace TOP tým a Pardubický kraj je v tomto jedním z průkopníků. Pokud Vás zajímá veřejné dění a chcete si vyzkoušet, jak funguje řízení vašeho města či kraje, a nebo se chcete zapojit do pořádání zajímavých akcí, nyní máte možnost.

24. 11. 2015

Symbolicky 17. listopadu se v Pardubicích uskutečnila ustavující schůze spolku TOP tým Pardubice. Spolek má celokrajskou působnost a tvoří jej členové a podporovatelé TOP 09 do 35 let. „Plná třetina členů TOP 09 v našem kraji je mladší 35 let, když k tomu přičtete desítky mladých podporovatelů, bylo zkrátka na místě vytvořit komunitu, na jejíž úrovni se budou sdružovat,“ vysvětluje předseda TOP týmu Pardubice Ondřej Müller a dodává: „Cítím obrovský potenciál. Už na ustavující schůzi padlo mnoho nápadů na aktivity, mladí lidé jsou akční a pracovití, brzy o nás uslyšíte.“ V současné době již připravujeme několik charitativních projektů, různé tématické diskuze a zájmové akce.

Naším cílem je sdružovat lidi, kteří smýšlejí demokraticky a podporují konzervativní a liberální politiku, diskuze nad společensky významnými tématy, odborné přednášky zabývající se politikou na všech úrovních a  jinými zájmovými tématy, komunikace s politiky, komunikace s dalšími aktéry politické a společenské sféry, zprostředkování stáží u politiků, pořádání kulturních akcí, pořádání sportovních akcí, pořádání jiných volnočasových aktivit.

Předsednictvo TOP tým Pardubice, z.s.

Předseda:
                                 Ondřej Müller, krajský manažer TOP 09, volební manažer
                                 ondrej.muller@top09.cz, tel: 604229303
Místopředsedkyně:
                                 Kateřina Křičková, studentka oboru Politologie na VŠE
Členové předsednictva:
                                 Tomáš Kalousek, člen regionálního výboru TOP09, státní zaměstnanec
                                 Michal Pilař, člen krajského výboru TOP09, podnikatel
                                 Michal Sláma, člen krajského výboru TOP09, vědecký pracovník

Jak se stát členem:

Členem spolku může být fyzická osoba ve věku od 15 let do 35 let. Členství ve spolku vzniká na základě emailové přihlášky, která je doručena na e-mailovou adresu předsedy TOP týmu Pardubice. Nejpozději do 30 dnů po doručení přihlášky se osobně sejde se členy předsednictva. Předsednictvo bez zbytečného odkladu rozhodne o přijetí nebo nepřijetí uchazeče za člena spolku a vyrozumí ho o výsledku.

Předsednictvo TOP tým Pardubice, z.s.

Osobnosti: Ondřej Müller