Pardubický kraj navštíví Karel Schwarzenberg

11. 10. 2013

V neděli 13. 10. 2013 potěší svou návštěvou všechny příznivce TOP 09 předseda strany Karel Schwarzenberg. V průběhu dne projede napříč celým Pardubickým krajem a jeho hlavním programem bude setkávání s příznivci.  

Karel Schwarzenberg zahájí svůj nedělní program pietní akcí na Růžovém paloučku u Litomyšle, kde se nachází i památník českých bratří. Odtud se spolu se zástupci TOP 09 Pardubického kraje přesune do Vysokého Mýta, kde se v restauraci Tejnora setká s občany, kteří budou mít možnost si s knížetem i krátce pohovořit.

V duchu sounáležitosti se znevýhodněnými se ponese i další bod programu. Karel Schwarzenberg navštíví pardubickou kavárnu Apatyka, ve které s úsměvem a radostí sobě vlastní obsluhují lidé s fyzickým či mentálním hendikepem. Apatyka se snaží integrovat postižené občany do většinové společnosti a vytvořit jim tak podmínky pro začlenění do pracovního procesu. Motiv pomoci potřebným se objevil i v rámci jiných akcí TOP 09, např. podporou projektu UNICEF „Adoptuj panenku a zachráníš dítě“.

Během celé neděle se Karel Schwarzenberg několikrát setká s mladými lidmi a studenty. Poprvé to bude v nové galerii fResch, která právě mladým talentům nabízí uplatnění.

Dalším bod programu bude návštěva Velké Pardubické, kde se kníže kolem třetí hodiny setká s příznivci u Paddocku. Zde si s ním lidé budou moci popovídat nejen o tom, zda má díky svému šlechtickému původu k dostihům blíž.

Neděle s Karlem bude končit už v neformálním duchu a to v legendárním studentském klubu Žlutý pes na již tradiční akci Na pivo s Karlem, kterou si oblíbil nejen pan Schwarzenberg, ale také hlavně studenti, kteří tak dostávají možnost zeptat se na cokoli je zajímá. Ostatně potkávání se s příznivci je ústředním motivem celé kampaně TOP 09 v Pardubickém kraji.

Kontakt:

Lucie Mičková

PR a komunikace s veřejností

TOP 09 Pardubický kraj

+420 774 869 620

lucie.mickova@pce.top09.cz

www.top09.cz

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme