8. 9. 2014
1. Ondřej Peňák, 24 let, výzkumný pracovník na VUT v Brně

V současné době jsem studentem Fakulty stavební VUT v Brně a zároveň zaměstnancem VUT v Brně, kde pracuji v rámci výzkumného Centra AdMaS. Ve Svitavách žiji již od narození. Studoval jsem zde Základní školu Felberova. Na střední školu jsem pokračoval do Vysokého Mýta na SŠ Stavební.
Na VUT v Brně jsem členem Akademického senátu VUT a Akademického senátu Fakulty stavební a členem řady dalších orgánů školy.
Od roku 2012 jsem členem TOP 09 a v letošních komunálních volbách kandiduji jako její lídr.

2. Jiří Vytlačil, 59 let, strážník městské policie, bez politické příslušnosti

Vystudoval jsem Střední průmyslovou školu železniční obor sdělovací a zabezpečovací technika. Po ukočení základní vojenské služby jsem pracoval jako energetik v TOSu Svitavy.Od roku 1992 pracuji jako strážník městké policie.

3. Ing. Marcela Ducháčková, 46 let, OSVČ

Vystudovala jsem stavební fakultu ČVUT v Praze a svůj profesní život zasvětila ekonomice a také městu Svitavy, kde žiji se svými dvěma syny. Své pracovní zkušenosti a znalosti využívám nejenom ve svém podnikání, ale také je předávám dál studentům svitavské obchodní akademie i dospělým na mnoha odborných školeních. Působím i jako lektorka dotací, radím klientům, jak získat státní či evropské peníze. Pevně věřím, že díky svým ekonomickým znalostem a kontaktům mohu pomoci do našeho města přilákat investory a tím i tolik potřebné příjmy a pracovní příležitosti. Mohu rovněž významně pomoci ušetřit městské peníze na správných místech a tím i zlepšit celkový život nás – obyvatel Svitav.

4. Ing. Luboš Branda, 38 let, OSVČ, TOP 09

Jsem ženatý, mám dvě malé dcery a jako rodilý svitavák bydlím celý život na sídlišti u vlakového nádraží.

Pracuji jako vedoucí zákaznické podpory ekonomického informačního systému.

Ve volném čase sportuji (fotbal - dříve závodně, nyní už jen pro zábavu), chodím do divadla, na koncerty a do kina.

Mám také to štěstí, že jsem mohl více než deset let spolupracovat s DDM Svitavy jako vedoucí kroužků a kurzů pro děti i dospělé.

Svitavy mám rád, jsem hrdý svitavák, rád pochválím, když se něco povede, ale nezavírám oči před tím, co se nepovedlo.

Nabízím řešení, svůj pohled na věc, svoje názory.

5. Mgr. Libor Pavlík, 51 let, ředitel Obchodní akademie a Vyšší odborné školy ekonomické ve Svitavách, TOP 09

 Po studiu na přírodovědecké fakultě v Olomouci jsem v roce 1988 začal pracovat jako učitel na SOU strojírenském ve Svitavách. Od roku 1991 působím v managementu svitavských škol. Mimo SOU jsem od roku 1996 pracoval jako zástupce ředitele na Základní škole Svitavy, Felberova 2.   
Od roku 2000 pracuji na Obchodní akademii a Vyšší odborné škole ekonomické ve Svitavách, kde v současné době zastávám funkci ředitele.

V roce 2010 jsem se začal aktivně pracovat v kontrolním výboru MÚ Svitavy.
Jsem předsedou místní organizace TOP 09 ve Svitavách.

Jako učiteli a rodilému svitavákovi mi není lhostejné, že nás naše děti opouští. Studují a pracují mimo své rodné město, které jim bohužel pracovní příležitosti nenabízí.

„Pojďme se společně pokusit tuto skutečnost změnit.“

6. Helena Lopatníková, 52 let, OSVČ, TOP 09

Je mi 52 let, jsem vdaná, manžel je lékař, mám jednoho syna. Bydlím ve Svitavách. Pracuji v soukromé obchodní firmě firmě na pozici výkonný ředitel a prokurista.
Kromě zaměstnání jsou mými koníčky četba literatury- hlavně historická a faktická témata jsou mi velmi blízká. Velmi ráda hraji golf a jezdím na kole společně s mým manželem. Ráda také cestuji a poznávám zajímavá místa a to nejen v České a Slovenské republice, kde jich máme přehršle.
Do strany TOP09 jsem vstoupila hned v počátcích fungování strany v r. 2009 s přesvědčením, že je nutné podpořit vytvoření protiváhy proti elitářství, klientelizmu, aroganci a neslušnému jednání, které se v současné době téměř stává standardním chováním stran a politiků, kteří mají vliv a politickou moc. Plně se stotožňuji s  volebním tématem naší TOP 09 ve Svitavách a to podpora podnikání a snižování nezaměstnanosti v našem regionu. Žijeme v krásném městě, ve kterém se budují podmínky pro aktivní využívání volného času na kvalitních sportovištích, ale obávám se, aby tyto zařízení v budoucnu nebyly prázdné, protože mladí obyvatelé pro nedostatek pracovních příležitostí naše město opustí.
Věřím, že strana TOP09 je stranou, která bude aktivně plnit své volební sliby.

7. Mgr. Antonín Filouš, 53 let, zaměstnanec, TOP 09

Narodil jsem se před 53 lety ve Svitavách. Dokončená vysokoškolská studia na Pedagogické fakultě v Hradci Králové mě nasměrovala na IV. Základní školu ve Svitavách, kde jsem učil fyziku a pracovní vyučování. Po čtrnácti letech ve školství, kde jsem mimo jiné řídil servisně – pedagogickou organizaci Služba škole, jsem odešel pracovat do soukromého sektoru. Jsem ženatý, s manželkou Věrou vychováváme syna Michala, který studuje vysokou školu. V současné době jsem zaměstnán jako technicko-hospodářský pracovník v úspěšné obchodní firmě ve Svitavách. Bydlím v rodinném domku na kraji Svitav, odkud v létě rád vyjíždím na kole a na tenis. V zimě lyžuji, a to nejen z kopců, ale také na běžkách kolem Svitav a na Vysočině.
„Lidé ve Svitavách mi v minulosti mnohé dali, nyní je čas začít jim toto vracet.“

8. Bc. Andrej Peňák, 46 let, stavbyvedoucí, BEZPP

Narodil jsem se před 46 lety ve Svitavách. Mám dokončené studium na Vysoké škole báňské - Technická univerzita Ostrava. Převážnou část života pracuji ve stavebnictví na pozicích stavbyvedoucí.

Jsem ženatý, s manželkou Marcelou máme dvě děti Michaelu a Ondřeje. Bydlíme v rodinném době na okraji Svitav. V létě rád jezdím na kole a chodím tury po horách. V zimě pak rád lyžuji.

9. Jakub Marek, 37 let, rodicovská dovolená, bez politické příslušnosti

Dobrý den,
jmenuji se Jakub Marek, je mi 37 let a jsem rodilý Svitavák. Celkem 13 let jsem pracoval v Hasičském záchranném sboru jako velitel na výjezdu a snažil se pomáhat ostatním v jejich těžkých a nepříjemných situacích. V současné době pacuji jako OSVČ. Veškerý svůj volný čas, který mám věnuji rodině a sportu. Pro kandidaturu jsem se rozhodl především s vůlí něco změnit a nezůstat lhostejný k tomu, co se ve Svitavách děje.

Proto jako v předešlém zaměstnání Vám nabízím a podávám pomocnou ruku, aby jsme společně změnili Svitavy v místo, kde je radost žít.

10. Miroslav Vojta, 40 let, zaměstnanec, bez politické příslušnosti

Jmenuji se Miroslav Vojta, narozen 11.08.1974 a trvale žiji ve Svitavách. Jsem ženatý a mám jedenáctiletou dceru Klárku. Pracuji u soukromé firmy. Záliby - sport, cestování, muzika a

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme