12. 9. 2012

Chrudimská TOP 09 vysílá do boje o křesla krajských radních dvě sympatické dámy. Chrudim tak nejenom že zvyšuje počet žen- kandidátek do krajského zastupitelstva, který je bohužel na všech kandidátkách stran velmi nízký, ale také bojuje za zdraví našeho regionu.

První ze zmíněných dam je totiž Vladislava Michalová, chrudimská zastupitelka a bývalá radní, ale hlavně zdravotní sestra, působící v chrudimské nemocnici. Její kandidatura je výsledkem snahy TOP 09 o naplnění své kandidátky lidmi z praxe, kteří nejlépe vědí, jakým způsobem by Pardubický kraj měl řešit problémy v jejich oboru. Že krajská zdravotní zařízení jsou možná nejpalčivějším problémem našeho kraje, asi ani netřeba připomínat.

Další odbornicí na zdraví na krajské kandidátce je pak Dana Šťastná. Ta sice nepůsobí ve zdravotnickém zařízení, ale zato pomáhá lidem v tom, aby služby nemocnic a lékáren vůbec nepotřebovali. Je totiž provozovatelkou oblíbené chrudimské jídelny s příznačným názvem Kruh zdraví, kam si chrudimští obyvatelé zvykli chodit na dobroty z vegetariánské a alternativní kuchyně.

V nejbližší době se můžete těšit na rozhovor s chrudimskými kandidátkami o tom, jak vidí nejenom zdraví našeho kraje a jeho rozvoj.

Petr Vašíček
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme