25. 10. 2016

Po odpovědném zvážení celé situace se vedení TOP 09 rozhodlo, že se nezúčastní letošních oslav 28. října na Pražském hradě. Podrobnosti naleznete zde: http://1url.cz/JtHTA

Zástupci vedení TOP 09 uctí odkaz 28. října v pátek v 11:00 položením kytice k soše T. G. Masaryka na Hradčanském náměstí.

Pardubice

Jiří Skalický si výročí vzniku samostatného Československa osobně připomíná každý rok, jako patriot nejčastěji doma v Pardubicích. V Pardubicích má připomínka tohoto výročí dlouhou tradici, a to u pomníku na náměstí Čsl. Legií v Pardubicích.  Pojďme si významné výročí v historii našeho státu připomenout společně, program začíná rovněž v 11:00.

Praha

Petr Gazdík svolal shromáždění k výročí vzniku samostatného státu na 18:30 na Staroměstské náměstí. Vystoupí ústavní činitelé, zástupci akademické obce, která se rozhodla udělit ocenění panu Bradymu, vystoupí umělci. V 18:00 položíme kytici u pamětní desky na Obecním domě (na rohu u Prašné brány) a od 18:30 bude zhruba hodinové shromáždění na Staroměstském náměstí.

Ondřej Müller, krajský manažer

Štítky
Osobnosti: Jiří Skalický
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme