Tomáš Chalánek předsedou v Olomouci

Tisková zpráva z krajského sněmu TOP 09 v Olomouckém kraji

10. 9. 2011

V sobotu 10. září 2011 proběhl v Olomouci sněm TOP 09 Olomouckého kraje. Delegáti krajského sněmu si znovu zvolili svým předsedou Ing. Tomáše Chalánka.

Krajskými místopředsedy se stali MUDr. Zuzana Sommerová, Ing. Adolf Jílek a Ing. Ivo Vlach. V předsednictvu krajské organizace ještě usedne Mgr. Kateřina Šišková, Ing. Miloš Rubeš, Petr Bláha, Mgr. Dušan Hluzín a Ing. Ivo Sommer. Sněmu se zúčastnil plný počet 39 delegátů.

Celou akci přijel podpořit 1. místopředseda TOP 09 a ministr financí Miroslav Kalousek, místopředseda a ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek a další místopředsedové a členové předsednictva TOP 09.

„V příštím roce stranu TOP 09 spolu s Hnutím Starostů a Nezávislých čekají dvě velké zkoušky, dvoje podzimní volby. Krajské a senátní volby jsou pro nás velkou výzvou. Až po jejich úspěšném  zvládnutí budeme moci říci, že strana TOP 09 definitivně dospěla a má své pevné místo i na krajské politické scéně,“ uvedl kromě jiného ve svém projevu nově zvolený krajský předseda Ing. Tomáš Chalánek.

„Věřím, že v Olomouckém kraji navážete na úspěchy z parlamentních i komunálních voleb v roce 2010 a že po krajských volbách vám budu moct poblahopřát k uzavření dohody o krajské koalici,“ řekl delegátům sněmu ministr financí a 1. místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

Galerie