Karel v Prostějově!

Za TOP 09 zahájil kampaň v Prostějově Karel Schwarzenberg!

25. 9. 2013

Svou návštěvu zahájil Karel Schwarzenberg besedou se studenty na SOŠ podnikání a obchodu. Se studenty maturitních ročníků diskutoval na téma česká zahraniční politika. Beseda probíhala ve velmi příjemném prostředí a Karel Schwarzenberg ocenil zájem studentů a jejich četné dotazy.

Po ukončení návštěvy školy se představitelé TOP 09 přesunuli do likérky Granette & Starorežná Distilleries , kde si Karel Schwarzenberg s doprovodem prohlédl historické sklepní prostory a posléze i současnou výrobní halu.

V 16 hodin pak v restauraci Koliba proběhla již tradiční akce "na pivo s Karlem", kterou navštívilo zhruba 40 Prostějovanů.

Další část návštěvy Karla Schwarzenberga probíhala již v Olomouci, a to v 18.30 hodin besedou s občany Olomouce v Redutě, jíž se zúčastnila asi stovka občanů, a tradiční akcí "na pivo s Karlem" v restauraci Drápal.

Po celou dobu Karla Schwarzenberga doprovázela lídryně olomoucké kandidátky TOP 09 MUDr. Jitka Chalánková, prof. Bořivoj Šarapatka (dvojka kandidátky) a další kandidáti a členové krajského vedení TOP 09 Olomouckého kraje.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme