Kandidátský projev Kateřiny Šiškové na Celostátním sněmu TOP 09

Své působení ve Výkonném výboru úspěšně obhájila i Mgr. Kateřina Šišková z regionu Olomouc

25. 10. 2011 | 10:00

Vážené delegátky, vážení delegáti, milí hosté,

měla jsem velké životní štěstí, že jsem mohla být přímo u zrodu TOP 09 a je mi ctí, že se zde s Vámi mohu po dvou letech znovu setkat a požádat Vás o  opětovné vyslovení důvěry. Prací ve Výkonném výboru jsem získala mnohé, a to především pozitivní zkušenosti, a jsem si velmi dobře vědoma toho, co práce ve Výkonném výboru obnáší.

Velmi si vážím toho, že zde zastupuji právě Olomoucký kraj a že jsme v uplynulých komunálních volbách patřili k těm nejúspěšnější. Ač je Olomoucký kraj vnímám jako výrazně oranžovorudý, kraj s velkou nezaměstnaností, daří se nám vcelku úspěšně prosazovat konzervativní "topáckou" politiku - a to mohu také osobně potvrdit ze své pozice zastupitelky města Olomouce.

I přes svůj věk jsem připravena hájit konzervativní hodnoty. Odmítám život na dluh. Nechci, aby Česká republika následovala Řecko, Irsko, Španělsko, Portugalsko, a Francii či Itálii? Buďme proto sví. Máme skvělé ministry!

Nesmím zapomenout zmínit, že se nám velmi dobře daří spolupracovat s Hnutním Starostů a Nezávislých - za což jim srdečně děkuji. Domnívám se totiž, že ve volbách, které nás opět čekají, můžeme obstát pouze jako tým, který bude spolupracovat a bude z něj vyzařovat energie.

Své působení ve Výkonném výboru vidím v neposlední řadě jako součást reprezentace moravských krajů v rámci celé naší strany.

Přeji Vám proto šťastnou volbu a předem děkuji za Vaši důvěru.

Hezký zbytek dnešního volebního dne.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme