Europoslanec Jiří Pospíšil je v kontaktu s občany Moravskoslezského kraje

Svoji poslaneckou kancelář dnes otevřel poslanec Evropského parlamentu Jiří Pospíšil v Ostravě. Po Plzni je to druhé město, kde bude europoslanec a bývalý ministr spravedlnosti k dispozici svým voličům a občanům. 

1. 12. 2014

Kancelář europoslance najdou zájemci v ulici Vítkovická 1 (na stejném místě sídlí krajská kancelář TOP 09). Jiří Pospíšil se plánuje v regionu několikrát ročně kontaktovat nejen s občany, ale také s místními podnikateli a se studenty. S gymnazisty z části Slezská Ostrava se také potkal a diskutoval už dnes bezprostředně po slavnostním otevření nové kanceláře.

Chci se potkávat s občany, profesními skupinami, a také se zástupci podnikatelů. Myslím, že je potřebné diskutovat s mladými lidmi a prezentovat na středních školách myšlenku Evropské unie a význam Evropského Parlamentu,“ říká Jiří Pospíšil. „Rozhodnutí, které v Bruselu děláme, mají dopad na všechny oblasti života v České republice. Lidé by o nich měli vědět přímo od nás,“ dodal.

Jiří Pospíšil plánuje poslanecké dny v Moravskoslezském kraji minimálně jednou za dva měsíce. Přesný termín se lidé s předstihem dozvědí z facebookových stránek politika.

V případě zájmu občanů o setkání s europoslancem JUDr. Jiřím Pospíšilem se prosím obracejte na krajskou manažerku TOP 09 Moravskoslezského kraje Marcelu Masnou.

Marcela Masná, manažerka TOP 09 pro Moravskoslezský kraj

Ostrava, 1. prosince 2014

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme