Místní organizace TOP 09 Petrovice u Karviné

Dne 18. února 2015 se uskutečnil sněm místní organizace TOP 09 Petrovice u Karviné, na kterém bylo zvoleno nové vedení ve složení:

Odkaz na vlastní webové stránky MO Petrovice u Karviné:  Web MO Petrovice u Karviné (www.mo-petrovice.karvina-top09.cz)

1.

Stanislav Konkolski

předseda místní organizace
2.

René Fabik

místopředseda místní organizace
3.

Radim Karpeta

člen místního výboru

Chovej se klidem tak, jak chceš, aby se oni chovali k Tobě

5. 10. 2016
A proč byste měli podpořit kandidáty TOP 09? Protože na kandidátce jsou slušní a pracovití lidé,  z nichž mnozí dosáhli vynikajících výsledků ve svých profesích.

TOP ženy do TOP kraje

21. 9. 2016
V první desítce kandidátní listiny TOP 09 v Moravskoslezském kraji jsou čtyři zkušené ženy.

Velička: Prezident Zeman podporuje nezaměstnanost na Ostravsku

30. 5. 2016
Moravskoslezský kraj je velmi citlivý na problematiku zaměstnanosti. Zejména Ostravský region již zhruba dvě století stojí na těžkém průmyslu. Doly, hutě, strojírenství, na tom vyrostla Ostrava, ale i Karvinsko. V současné době stojíme před kolapsem OKD. Doly se zavírají a bude zapotřebí se postarat o několik tisíc propuštěných horníku. Vláda Bohuslava Sobotky jim přiklepla příspěvek 8.000,- korun. Nesystémové, ale budiž, ti chlapi si to asi i zasloužili.
1 2 3 4 5   > Články 1 - 10 z 45