TOP 09 kandiduje ve 40 městech a obcích. Do senátu nabídne dva kandidáty.

15. 8. 2014

TOP 09 BUDE V PODZIMNÍCH KOMUNÁLNÍCH VOLBÁCH KANDIDOVAT VE 40 OBCÍCH A MĚSTECH V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI. DO SENÁTU PAK NABÍDNE TOP 09 SPOLEČNĚ S HNUTÍM STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ TAKÉ DVA KANDIDÁTY. ZA OBVOD Č. 69 FRÝDEK-MÍSTEK- MĚSTO - KANDIDUJE SLAVOMÍR BAČA, ZASTUPITEL OBCE PALKOVICE A AGRONOM. VE VOLEBNÍM OBVODĚ Č. 72 OSTRAVA- MĚSTO – MGR. JIŘÍ JONEŠ, ČLEN KOMISE RADY MĚSTA OSTRAVY A PORADCE PRO FINANČNÍ PLÁNOVÁNÍ.

TOP 09 bude v letošních podzimních volbách do obecních zastupitelstev v Moravskoslezském kraji kandidovat ve 40 městech a obcích, z toho tři kandidátky jsou koaliční a jedna sdružení Naše Karvinsko a TOP 09. Kandidátem TOP 09 na primátora města Ostravy je MUDr. et Mgr. Martin Piperek - revizní lékař, v Havířově se o post primátora bude ucházet advokát JUDr. et Mgr. René Vašek a v Karviné v čele kandidátky s názvem Naše Karvinsko a TOP 09 je bývalý horník a fotbalový trenér - Jan Zolich . V Třinci povede kandidátku zastupitelka a advokátka JUDr. Jana Kantorová, ve Frýdku – Místku je lídrem Ing. Martin Špetla – zastupitel, podnikatel v oblasti ekonomického poradenství a kandidátem na primátora v Opavě je Martin Hrošek - specialista informačních technologii a vedoucí křesťanského skautského oddílu. Kandidátem TOP 09 v Bruntále je místostarosta Ing. Václav Mores a v Novém Jičíne se o post starosty uchází středoškolský učitel Mgr. Dalibor Tomek.

Kompletní přehled všech kandidátní listin pro komunální volby 2014 naleznete na webu TOP 09 zde: http://www.top09.cz/volby/2014-zastupitelstva-obci/#hledani Informace o kandidátech do Senátu naleznete zde: http://www.top09.cz/volby/2014-senat/

Marcela Masná, krajská manažerka TOP 09 Moravskoslezský kraj
Kontakt:
Ing. Marcela Masná
Vítkovická 1 702 00 Moravská Ostrava E-mail: marcela.masna@top09.cz, Mobil: +420 737 209 730
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme