Poděkování voličům a malá analýza vítěze krajských voleb v ČR

9. 10. 2016

Jménem svým bych chtěl poděkovat všem voličům, kteří mě jako bezpartijního volili v krajských volbách na kandidátce TOP 09. Vaší zásluhou jsem poskočil z 23. místa kandidátky na místo 6. Cením si výsledku TOP 09 v Turnově, kde celkově obsadila 3. místo s 10,54 % v těsném závěsu za ANO 2011, které mělo 12,98 %. Škoda, že tento výsledek nebyl i v jiných městech našeho kraje.

Ostudou obyvatel ČR je, že v devíti krajích zvítězilo neideologické hnutí Andreje Babiše, který pohrdá klasickou demokracií. Je smutné, že je u nás tolik lidí, které lze ovlivnit demagogií a koupit si je za koblihu. A věří, že Babiš bude hájit jejich zájmy. Nejsou ochotni pochopit problém oligarchizace, kdy si miliardář za nemalé peníze koupí pozici v politice prázdnými a klamavými hesly /i koblihami/ i prostor v médiích a mnoho naivních až zblblých lidí ještě zatleská. Spojení politické, ekonomické a mediální moci je velmi nebezpečné. Ani spor v kauze Čapí hnízdo mnoha lidem v hlavě nespustil varovný signál. Řada z nich odmítá pochopit podstatu věci na podkladě dlouhodobého výplachu mozků ve sdělovacích prostředcích..

Čas rychle běží, ale ještě není pozdě lidem otevřít oči. Vyzývám demokraticky smýšlející lidi, pojďme je společně přesvědčit. Pokud se nám to nepodaří, pak zbývá vyvěsit billboardy: ANO – BUDE HŮŘ!

Budu dál podporovatelem TOP 09, můj boj za demokracii v ČR proti Babišovi vedu dál. Již od ledna 2017 se budu permanentně soustředit na co nejširší spektrum obyvatel, aby 20. - 21. 10. 2017 ve volbách do PS měla TOP 09 co nejvíce procent.

MUDr. Miloš Rejmont