Vyhlášení nominací do komunálních voleb 2014

14. 1. 2014

Vážení členové a podporovatelé RO TOP 09 Jablonec nad Nisou, 

na základě usnesení VV TOP 09 (viz příloha) si tímto dovoluji zahájit proces nominací pro volby do zastupitelstev obcí a měst v našem regionu. Vyplněné nominační formuláře předejte předsedům svých místních organizací (Jablonec nad Nisou - J. Fiala, Tanvald - V. Josífek, Železný Brod - V. Horáček) nebo přímo mě či naší krajské manažerce poštou na adresu: Krajská kancelář TOP 09 Liberecký kraj, nám. Dr. E. Beneše 5/13, 460 07 Liberec. 

Pakliže máte o kandidaturu zájem, tak Vás žádám o doručení vyplněného formuláře v originálu do 28. 2. 2014. Bez úplného vyplnění povinných údajů nelze kandidáta na kandidátku zařadit. Vzor nominačního formuláře je závazný a neměnný. Pokud máte zájem kandidovat ve Vaší obci pod hlavičkou nějakého místního spolku, není samozřejmě nominační formulář nutný, jen si Vaši účast na takovéto kandidátce včas předjednejte. Pokud budete potřebovat radu či pomoc jsem samozřejmě kdykoli k disposici.

POZOR! - Termíny stanovené VV (viz příloha) jsou termíny odsouhlasení již celých kandidátek.

Výše uvedený termín 28. 2. 2014 se Vám může zdát předčasný, avšak pro přípravu kandidátů, kandidátek a zejména účinné kampaně ve větších městech je tak akorát.

Volbám do obecních zastupitelstev bude předcházet jarní kampaň před volbami do EU, kterou bych velmi rád "použil" ve prospěch Vás všech, kteří se odhodláte nést vlajku TOP 09 do voleb i na podzim.

Loňské předčasné volby do PSP ČR jednoznačně prokázali stabilitu naší voličské základny. Proto pevně věřím, že pokud dáme našim voličům včas o sobě vědět - USPĚJEME.

Již dnes, společně s ostatními krajskými předsedy připravujeme projekt účinné podpory pro tyto volby, neboť si společně uvědomujeme jejich důležitost pro další fungování TOP 09.  Jen se širokou základnou osobností na komunální úrovni můžeme trvale rozvíjet a šířit naše myšlenky na úrovních vyšších.

S přáním krásného dne

Váš PP.
 
Petr Pošmourný
Předseda KV TOP 09 Liberecký kraj
Předseda RV TOP 09 Jablonec nad Nisou
Tel: +420 602 446 126
Přílohy
PDF Nominační formulář pro komunální volby 2014.pdf (90.7 kB) DOCX Vyhlášení nominací pro komunální volby 2014.docx (187.1 kB)
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme