Ing. Jiří Fiala /48/

Jsem rozený Jablonečák a je mi 48 let, jsem ženatý a mám syna Honzu 24 let. Vystudoval jsem stavební fakultu ČVUT v Praze obor Pozemní stavby. Po studiu v 90. letech jsem pracoval na různých stavbách jako stavbyvedoucí a podílel jsem se na výstavbě chirurgického pavilonu jablonecké nemocnice. V roce 2001 jsem založil projektově inženýrskou firmu, kde v týmu s kolegy vytváříme pro naše klienty stavební projekty, zajišťujeme inženýrskou činnost a poskytujeme další služby v tomto oboru.

Mezi mé koníčky patří sport neboť je to relaxace, především jízda na kole a turistika. Pokud čas dovolí tak vyrazím rád s rodinou do přírody. Mezi mé další koníčky také patří fotografování a to krajiny nebo reportáží z různých akcí.

Do politického života jsem vstoupil jako člen TOP 09 v roce 2009 před zrušenými národními volbami. Nikdy předtím jsem politicky činný nebyl, ale byl jsem již znechucen tahanicemi našich politiků. Komunální politika je mi blízká tím, že je možné tvořit v místě, kde člověk žije a proto nyní kandiduji do komunálních voleb, kde bych se chtěl aktivně zapojit do práce městského zastupitelstva a pevně věřím, že v dobrém týmu se může udělat mnoho dobrých věcí pro naše spoluobčany.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme