6. 5. 2015

Miloslav Václav se na rodil 1976 ve městě Frýdlant v Čechách v Libereckém kraji, později se odstěhoval s rodiči do města Česká Lípa, kde žije od roku 1978 až do dnes. Zde také vystudoval střední integrovanou školu.

Po ukončení studia nastoupil na povinnou vojenskou službu do Karlových Varů jako řidič. Poté odešel za prací do zahraničí (Izrael), kde strávil bez mála tři roky. Po návratu nastoupil do státní firmy Česká pošta, kde pracoval jako řidič a doručovatel, po dobu 10 let. Nyní začal podnikat ve stavebnictví.

Od roku 2010 je členem TOP 09 v České Lípě a od roku 2015 se stal předsedou místí organizace. Od počátku jeho vstupu byl členem Výboru pro sociální politiku a Výboru pro pronájem a prodej. Výbory a komise považuje za velmi důležitou a záslužnou práci pro město.

Jsme stranou konzervativní, která v politickém životě vychází z evropských tradic. Věřím, že strana TOP 09 směřuje správným směrem. Strana má velmi rozumnou politiku, která chce pro lidi lepší budoucnost .

Miloslav Václav žije se svou přítelkyní bez mála 15 let a společně vychovali dvě děti. V současné době veškerý čas věnuje své práci, což je podnikání. Rád cestuje, čte, zajímá se o vesmír, sportovní auta a historii české země.

Motto: "Člověk nesmí dopustit, aby se jeho život zastavil, a to ani tehdy, když jeho životní sen ztroskotal."

Štítky
Osobnosti: Miloslav Václav
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme