Rejmont: TOP 09 je garantem demokracie, garantem svobody

29. 10. 2016
Pasáž, ve které herečka Bára Štěpánová kritizuje nejenom Miloše Zemana, ale i Andreje Babiše, nebyla v televizní Show Jana Krause na Primě odvysílána. “Bylo kdysi takové heslo – republiku si rozvracet nedáme. Tak prosím pěkně, naši zemi si ukrást nedáme. Ani tím monstrem na Hradě, ani tím pánem ze Slovenska,“ uvedla. Kromě ní ve vysílání byli vynecháni i někteří další vystupující, jediná paní Štěpánová však poukazovala na Andreje Babiše. To však kromě lidí v sále mohli slyšet jen lidé, kteří si úvodní část show pustili na internetu. O vlivu Babišova impéria na TV Prima se objevují informace již dlouho.
 
Tragédií pro Českou republiku po volbách do PS 2017 by bylo utvrzené spojenectví proruského a pročínského prezidenta Miloše Zemana a majitele multifunkčního aglomerátu Andreje Babiše (Agrofert, ANO, média), miliardáře, který usiluje o mocenský monopol v naší zemi.
 
Zbývá rok do klíčových voleb, snad se lidem otevřou oči a zabrání nedemokratickému vývoji u nás. TOP 09 je garantem demokracie, garantem svobody.

MUDr. Miloš Rermont

Štítky
Osobnosti: Miloš Rejmont
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme