Regionální organizace TOP 09 v Libereckém kraji mají nové vedení

31. 1. 2017
V průběhu ledna proběhly v Libereckém kraji sněmy všech čtyř regionálních organizací. Na sněmech bylo zvoleno nové vedení na příští dvouleté období.
 
V České Lípě se stal regionálním předsedou Michal Prokop, který vykonával stejnou funkci již předchozí funkční období. Další regionální sněm se konal v Jablonci nad Nisou, kde byl zvolen na předsednickou funkci Ondřej Bašus. Třetí sněm se uskutečnil v Liberci, kde si delegáti za svého předsedu zvolili Františka Gábora a poslední sněm regionální organizace Semily se konal v Turnově a zde byl zvolen na předsednický post Miloš Rejmont.
 
„Gratuluji nově zvolenému regionálnímu vedení, čeká ho nelehké období. Na podzim se konají volby do Poslanecké sněmovny, vzápětí začátkem roku volby prezidentské a další podzim volby komunální a tak dále. TOP 09 je již téměř osm let alternativou pro mladé, slušné a pracovité lidi, proto věříme, že mít úspěch bude i přesto, že nejde cestou populistických a nereálných volebních slibů,“ řekl Petr Pošmourný, krajský předseda.
 
Na regionálních sněmech se dále volili delegáti pro krajský sněm, který se uskuteční 27. února v jabloneckém Eurocentru.
Galerie
Štítky
Osobnosti: Petr Pošmourný
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme