24. 1. 2017
Na sociální síti Facebook vzniká další forma protestu proti EET a jejímu autorovi Andreji Babišovi. Současně chtějí protestující podpořit odvolání Babiše kvůli střetu zájmů a podezření z dotačního podvodu. Protest chtějí aktivisté realizovat přes elektronickou poštu. Vyzvána je široká veřejnost, aby co nejvíce lidí odeslalo ve stejnou dobu na e-mailové adresy poslanců Babišova ANO shodný text výzvy.
 
Navržen je termín odeslání 25. 1. 2017 mezi 9. a 10. hodinou, popřípadě opakovat mezi 17. a 18. hodinou, aby se zahltila mailovou pošta.
 
Další informace a e-mailové adresy jednotlivých poslanců jsou uvedeny zde: www.facebook.com/events/398780937138424
Zdroj forum24.cz
 
Tuzemské ministerstvo financí slaví výsledky svého průzkumu, podle kterého hospodští a hoteliéři zvýšili v prosinci tržby na dvojnásobek. Podle ministra Andreje Babiše to je důkaz, že pokladny EET dokážou odhalit daňové úniky.
 
Skutečnost je jistě jiná, jak ukazují výsledky ve Slovinsku a v Rakousku. Tam už kompletují definitivní čísla o výběru daní po prvním roce fungování elektronických pokladen. Stejně jako Chorvatům v roce 2013 jim nezbývá než uznat fiasko.
Zdroj echo24.cz
 
Kdy bude EET u nás zrušeno?

MUDr. Miloš Rejmont, předseda RO TOP 09 Semily a lékař se zaměřením na diagnostiku prsou

Štítky
Osobnosti: Miloš Rejmont
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme