Babiš - měnič názorů

24. 11. 2016
Původní verze: Od 1. prosince 2016 měla platit povinnost provozovat EET pro podnikatele v oblasti ubytovacích a stravovacích služeb, od 1. března 2017 by e-tržby měly zasáhnout všechny obchodní distributory.

Nová verze: 23. listopadu 2016, několik dnů před faktickým spuštěním, Babiš náhle částečně změnil názor na EET a předložil na koaliční radě, že elektronická evidence tržeb by se neměla vztahovat na e-shopy, platby kartou na internetu a podnikatele s příjmem pod 250 tisíc korun ročně s paušální daní.

To si dělá z podnikatelů legraci???

Vítám výzvu Asociace podnikatelů a manažerů, hnutí Radostné Česko bez EET a Okresní hospodářské komory Jablonec nad Nisou pro všechny podnikatele a živnostníky. Za prvé: Zavřete 1. 12. 2016 své provozovny, nemůžete-li zavřít na celý den, zavřete alespoň symbolicky, na hodinu i méně. Ukažte, co si o EET a této vládě myslíte. Za druhé: Přijďte 3. 12. 2016 od 12:00 hodin na Václavské náměstí v Praze na Shromáždění na podporu svobodného podnikání.

V listopadu 1989 jsme se na náměstích scházeli, abychom mohli svobodně žít a svobodně podnikat. Svoboda je opět v ohrožení.

MUDr. Miloš Rejmont, lékař se zaměřením na diagnostiku prsou a náš podporovatel

Osobnosti: Miloš Rejmont