Vážené kandidátky, kandidáti, milí podporovatelé

18. 9. 2014

S nadcházejícím termínem blížících se voleb do komunálních zastupitelstev mi dovolte Vás nejdříve co nejsrdečněji pozdravit a sdělit několik myšlenek za Krajské předsednictvo TOP 09 a Krajský Výbor TOP 09 Královehradeckého kraje.

Nejprve mi dovolte poděkovat Vám všem, kteří se rozhodli této volby osobně účastnit, neboť jsem si vědom, že kromě nezbytného přesvědčení a chuti něco změnit v denním životě našich měst a obcí si toto rozhodnutí vyžaduje i část osobní odvahy. A za tu zejména Vám děkuji. Do všech těchto voleb vstupuje kandidátní listina jako celek, kdy zejména týmová práce může přinést kýžený výsledek a mnohde i kýženou změnu.

Jako člověk, který se již několika našich kampaní účastnil anebo je přímo vedl bych Vás chtěl požádat o pozitivní komunikaci s potencionálním voličstvem, a nabízení konkrétních kroků pro zlepšení života lidí, ať už se jedná o zdánlivou maličkost či významné investice mající strategický charakter ovlivňující žití na mnohdy několik volebních období. Jako zásadní věc bych si dovolil zdůraznit udržitelnost pokud možno vyrovnaných obecních rozpočtů a opomíjení jakýchkoli zdánlivě líbivých, ve své podstatě ovšem populistických tezí.  Jsem totiž bytostně přesvědčen, že náš volič ocení racio spojené s odpovědnostní za věci svěřené.

Dovolte mi také poprosit Vás všechny o vyjádření podpory pro naše kandidáty do doplňujících voleb do Senátu Parlamentu ČR.  Pan Doc. Ing. Jiří Oliva na Hradecku, Prof. Václav Cempírek na Rychnovsku a Adolf Klepš na Trutnovsku jsou osobnosti, které svými životními postoji, zkušenostmi, a i profesní minulosti jednoznačně prokázali svou připravenost stát se senátory.

Všem Vám tudíž přeji mnoho zdaru, samozřejmě pevné zdraví a nám všem dohromady kvalitní výsledek.

Aleš Cabicar,
předseda TOP 09 Královéhradedckého kraje
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme