Prohlášení regionálního výboru TOP 09 v Jičíně

7. 2. 2012

Regionální výbor TOP 09 v Jičíně doporučuje svým zastupitelům pokusit se uzavřít novou koaliční smlouvu na jičínské radnici bez ODS a bez KSČM. Teprve pokud by tato jednání k uzavření nové koalice nevedla, doporučuje jednat i s dalšími vybranými členy zastupitelstva za ODS.

Regionální výbor plně stojí za místostarostou Tomášem Frýbou a odmítá pokus zastupitele Miloše Starého (ODS) o diskreditaci TOP 09 a osobní diskreditaci místostarosty Tomáše Frýby. Od Miloše Starého žádá omluvu a rezignaci ze zastupitelstva Města Jičína.

Zastupitele za TOP 09 pana Daniela Novotného a Tomáše Frýbu i přes snahu o diskreditaci dále regionální výbor žádá o prosazování dalších provozních úspor v rozpočtu města a v jeho příspěvkových organizacích a o pokračování ve snaze zavádění dalších protikorupčních opatření na jičínské radnici.

Regionální výbor dále žádá o prošetření výběrových řízení uskutečněných v minulém volebním období, a to zejména výběrových řízení týkajících se výstavby jičínského koupaliště a zimního stadionu.

Za regionální výbor TOP 09

Bc. Tomáš Frýba
Ing. Zdeněk Švorc
František Faměra
Mgr. Dimitrij pavlenko
Vít Kotrbáček
Jan Erban

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme