23. 5. 2012

Starosty na Náchodsku i v Kudowě Zdroji navštíví 24. a 25. 5. profesor Bedřich Moldan. V jeho programu je také návštěva Správy chráněné krajinné oblasti Broumovsko v Polici nad Metují, beseda se studenty náchodského gymnázia a setkání s podnikateli ve firmě Hronovský. Toto setkání absolvuje společně s ministrem práce a sociálních věcí Jaromírem Drábkem, který se v pátek 25. 5. po poledni bude v Náchodě zajímat o problematiku nového systému vyplácení dávek na Úřadu práce i na Okresní správě sociálního zabezpečení. Jaromír Drábek se pak v Trutnově od 15 hodin sejde s občany v malé zasedací místnosti na radnici. Beseda má téma Důchodová a sociální reforma a její hlavní výhody pro občany.

Bedřich MoldanPracovní jednání u starostů Broumova a Červeného Kostelce a starostky Police nad Metují si na čtvrtek 24. 5. dopoledne naplánoval kandidát do Senátu za TOP 09 a Starostové na Náchodsku Prof. RNDr. Bedřich Moldan, CSc., náš významný odborník na životní prostředí. V jeho čtvrtečním programu je ještě návštěva Správy chráněné krajinné oblasti Broumovsko v Polici nad Metují.

V pátek 25. 5. v 9 hodin přijme Bedřicha Moldana na radnici v Náchodě místostarostka Drahomíra Benešová a poté jej od 10 hodin čeká beseda se studenty vyšších ročníků náchodského gymnázia. Tématem je Summit OSN o udržitelném rozvoji Rio +20, který se uskuteční v červnu v Rio de Janiero a jehož přípravné konferenci v New Yorku letos na jaře profesor Bedřich Moldan předsedal.

V pátek po poledni je připraveno setkání se starostou Kudowa Zdroj v sousedním Polsku, ze kterého se vrátí na jednání s podnikateli Náchodska. To se uskuteční i za účasti ministra práce a sociálních věcí Jaromíra Drábka od ve firmě Hronovský v Náchodě, která vytvořila v nedávné době 300 nových pracovních míst pro obyvatele Náchoda a přilehlého okolí.

Prof. RNDr. Bedřich Moldan, CSc., je významným odborníkem na environmentalistiku, znalec exekutivy, má zkušenosti z řady politických funkcí (působil i jako ministr životního prostředí).


Zdenka Hanyšová Celá
Komunikace s veřejností
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme