Krajský volební štáb TOP 09 a LES

31. 8. 2016

Krajský volební štáb TOP 09 a LES v čele s Leošem Hegerem, místopředsedou TOP 09 a kandidátem na hejtmana, se schází zpravidla třikrát do měsíce

Členy volebního štábu dále jsou:  Aleš Cabicar (předseda krajské organizace TOP 09 a krajský kandidát na 2. místě), Zdeněk Švorc (místopředseda krajské organizace TOP 09 a krajský kandidát na 4. místě), Adolf Klepš (náčelník Horské služby Krkonoše a krajský kandidát na 5. místě), Jaroslava Blažková (předsedkyně regionální organizace TOP 09 Rychnov n. Kněžnou), Jan Grulich (krajský kandidát na 6. místě), Veronika Tomková (předsedkyně regionální organizace TOP 09 Trutnov a krajská kandidátka na 48. místě), Milan Sommer (radní města Hradec Králové a krajský kandidát na 3. místě), Jan Balcar (předseda krajské organizace LES a krajský kandidát na 10. místě), Petr Hrubý (starosta obce Vítězná a krajský kandidát na 19. místě), Rostislav Petrák (starosta města Červený Kostelec a krajský kandidát na 7. místě), Eva Víšková (členka regionálního výboru TOP 09 Hradec Králové a krajská kandidátka na 34. místě), Petr Vošoust (člen regionálního výboru TOP 09 Hradec Králové a krajský kandidát na 39. místě), a Romana Putnová (krajská manažerka).

Na kampani spolupracujeme se společností PERROS Communications s. r. o. a na grafické části kampaně se podílí společnost New Creative, s. r. o., dále využíváme konzultace na celostátní úrovni s agenturou AdHackers a nákup inzerce dlouhodobě zajišťuje Agentura PS.

Rozpočet na krajské volby 2016

Na kampaň před krajskými volbami vynaložíme 1,2 milionu korun. Podpora z celostátní úrovně přímo v penězích na kontaktní kampaň činí 304 920 Kč a dalších 263 340 Kč v podobě nákupu služeb podle zadání krajské organizace. Druhou polovinu nákladů uhradíme z darů od podporovatelů.

Všechny finanční i nefinanční dary zveřejňujeme průběžně na webu TOP 09. Dary schvaluje předsednictvo TOP 09. Zveřejněny jsou také výpisy z účtu pro přijímání darů zde: http://www.top09.cz/dokumenty/prehledy-prijmu-a-seznamy-darcu/. Přijímání darů v hotovosti je v TOP 09 zakázané a všechny dary musí projít jedním účtem.

Z hlediska účetního a fakturace je všechno vedeno přes TOP 09. Veškeré výdaje na kampaň jsou tedy zaznamenány na transparentním účtu strany.

Žádné půjčky ani úvěry nemáme a neplánujeme.

Přesnou strukturu rozpočtu s ohledem na konkurenci zveřejníme ihned po volbách.

Volby do krajských zastupitelstev a třetiny Senátu se budou konat 7. a 8. října 2016.

Romana Putnová
krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme