Otys: Vlaky podle Vašich hodinek

15. 9. 2016

Uvědomujeme si, že v současnosti může být celkem dobrodružné vydat se po Karlovarském kraji někam vlakem či autobusem. Ovšem ne každý chce dobrodružství zažívat denně, například při dojíždění do práce. Proto chceme jízdní řády a vůbec celou vlakovou a autobusovou dopravu co nejvíce přizpůsobit potřebám lidí, kteří je každodenně využívají. Chceme, aby vlaky a autobusy jezdili pro Vás.

Chceme nastavit jízdní řády tak, aby se doplňovaly, a vy jste mohli plynule přestoupit nejen ,když budete cestovat po kraji, ale i když pojedete mimo kraj, nebo dokonce mimo republiku. Stejně tak to platí i pro turisty, kteří zavítají do našich lázeňských měst. Chceme upravit vlakovou a autobusovou dopravu tak, aby si mohli jednoduše prohlédnout naše lázeňská města a posílili tak cestovní ruch.

A v neposlední řadě chceme projednat s dopravci nové smlouvy. Myslíme si, že by obce, města i kraj mohly na dosud uzavřených smlouvách ušetřit. Ušetřené peníze by se pak mohly použít na rozšíření žádaných dopravních spojů. To vše chceme uskutečnit silou, silou rozumu.

Lukáš Otys
člen předsednictva TOP 09