Otys: Do Varů je cesta dlouhá

23. 9. 2016

Ano, bohužel Karlovarský kraj stále ještě nemá odpovídající spojení s Prahou a s našimi německými sousedy, což s sebou nese další důsledky pro nás kraj. Špatná dostupnost jde ruku v ruce s vyšší nezaměstnaností a horšími podmínkami pro podnikání.

Naší prioritou v oblasti dopravy je proto bezpodmínečně nutné dostavění rychlostní silnice D6, strategicky nejdůležitější stavby pro náš kraj. V rámci toho se proto musí spojit všechny politické reprezentace napříč politickým spektrem, sednout si k jednomu stolu a dohodnout se na postupu pro jednání o dostavbě D6. To je jediný způsob, jak bychom konečně mohli rozhýbat stavbu, která už měla být dávno hotová.

Druhým a neméně důležitým nástrojem pro zvýšení životní úrovně v našem kraji může být karlovarské letiště. Myslíme si, že dosud jeho kapacity nebyly plně využity a „má na víc“ než být jen vstupní branou pro turisty.

Jsme si vědomi toho, že ani jeden z výše uvedených cílů nebude lehké splnit, ale odmítáme si dávat lehké a populistické cíle. Jsme totiž poháněni silou, silou rozumu.

Lukáš Otys
člen předsednictva TOP 09
předseda TOP 09 v Karlovarském kraji

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme