Nabízím slušnost a své zkušenosti

8. 10. 2014

Vážení spoluobčané,

dovolte, abych Vás požádal o pár minut času. Předem si toho velmi vážím.

Senátní volby se konají již za 2 dny a já jsem se rozhodl, že Vás tímto oslovím a požádám o podporu.

Jmenuji se Vítězslav Padevět a většinu života jsem prožil na Tachovsku a Chebsku. Ve svém životě jsem zažil mnohé těžší, ale i radostné chvíle. Mám zkušenosti s nejrůznějšími sociálními projekty, které se snažím dodnes podporovat, s podnikáním v rámci rodiné firmy a v neposlední řade i s veřejným děním.

Nechci Vás zatěžovat celým svým životopisem, který mimo jiné naleznete zde. Proto jsem se Vám krátce představil na následujícím videu (http://youtu.be/O1bDeL4QFmI).

 


Domnívám se, že samotná osobnost kandidáta nemusí být ještě důvodem k naprosté přízni voličů. A pokud by tomu tak i bylo, nebylo by to správné. Voliče by měly zajímat také představy a cíle kandidáta.

Mezi mé hlavní cíle práce v Senátu PČR patří zejména naplnění principu senátu jako pojistky demokracie. Senát musí být rozumnou protiváhou poslanecké sněmovně a kontrolovat a usměrňovat její činnost. Toto se však nedaří, pokud sněmovnu i senát ovládá stejná politická "parta".

Jak jsem již zmínil, Tachovsko a Chebsko jsou regiony, které velmi dobře znám. Jejich potřeby ale nejsou v Praze slyšet. Tuto skutečnost bych chtěl také změnit.

Velmi rád bych podpořil i drobné podnikatele. Znám jejich problémy a z vlastních zkušeností vím, co potřebují.

Jako poslední cíl své práce vidím ve zkvalitnění sociální a neziskové sféry. Celý život se snažím pomáhat v této oblasti a vím, jaké konkrétni věci by se zde mohly posunout k lepšímu.

Závěrem děkuji za Váš čas a případnou podporu ve volbách. Také děkuji za podporu těm, kteří se za mě již postavili (více v příloze emailu). Vážím si každého hlasu, neboť v těchto volbách každý hlas rozhoduje.

Přeji klidné dny a budu rád, pokud tento email přepošlete i svým blízkým a přátelům.

S úctou

Vítězslav Padevět
kandidát TOP 09 do Senátu PČR za obvod 3 - Cheb

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme