Grulich: Největší starosti nám dělá stavba opěrné zdi v Mincovní ulici

11. 11. 2015

Před zimou se ve všech městech a obcích uklízí listí, debatuje o rozpočtech na další rok a také se rychle finišuje se stavebními pracemi. Nejinak je tomu i v Jáchymově. Zde bylo na podzim rozjeto hned několik revitalizačních a stavebních akcí a většina z nich do zimy stihla vyvrcholit či dospět do zdárného konce.

Hlasitě diskutovaná obnova parku před kostelem svatého Jáchyma skončila před více než týdnem, podle starosty Bronislava Grulicha padlo pouhé minimum stromů, čímž byl dodržen záměr a slib z radnice. „Jen jsem zaslechl výhrady k autobusovým zastávkám, ale ty byly i v projektu přesně tak, jak jsou,“ říká starosta.

„Chodník v ulici Dukelských hrdinů je již zkolaudovaný. Nyní jsme do zkušebního provozu převedli stavbu ve spodní části náměstí. Zde se jednalo o zeleň, chodníky, osvětlení, parkovací místa a nový povrch komunikace. Ještě jsou zde nějaké výhrady ze strany policie ohledně pohybu nevidomých po chodníku, ale vše je v jednání,“ dodal Grulich. Do příštího úterý by mělo být vše v pořádku.

V Jáchymově pokračují práce na třech opěrných zdech, tři už jsou hotové. „Největší starosti nám dělá druhá etapa stavby opěrné zdi v Mincovní ulici. Stavební firma zde pracuje denně od rána do večera, aby se akce stihla v termínu. Prosím tedy občany, aby byli shovívaví a trpěliví, do silvestra bude po všem,“ ujistil jáchymovské obyvatele starosta. 

zdroj: 6.11.2015  Karlovarský deník  str. 03  Karlovarsko

Štítky
Osobnosti: Bronislav Grulich
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme