14. 10. 2016

Vážené kolegyně, vážení kolegové, milí podporovatelé,

opožděně děkuji za podporu a Váš hlas v krajských volbách. Díky Vám jsme dosáhli v našem levicovém kraji nejlepšího výsledku za TOP 09 v celé České republice, byť jsme kandidovali v koalici. Pozvolna jsme započali vyjednávání o budoucím vedení kraje bez účasti komunistů, ale s ohledem na množství stran v krajském zastupitelstvu nás čeká náročné a zdlouhavé vyjednávání.

Čeká nás také druhé kolo senátních voleb, kde sice nemáme přímo kandidáta TOP 09, ale jsem přesvědčen, že Jan Horník bude mít v případě zvolení pro náš kraj mnohem větší přínos než žokej Váňa.

Berme prosím tento výsledek voleb jako dílčí úspěch, od kterého se budeme chtít odrazit k úspěchu ve volbách do Poslanecké sněmovny v příštím roce. Proto vás prosím o ještě větší interakci než doposud a cíle, které bychom měli v příštím roce prosazovat nejen na krajské úrovni, ale i na té celostátní.

Dovolím si ještě upozornit na jednu skutečnost týkající se hlasovacích lístků při senátních volbách. Hlasovací lístky nechodí poštou, ale dají se vyzvednout pouze ve volební místnosti. Prosím, upozorněte na to všechny ve Vašem okolí tak, aby nedošlo k domnění, že se volby nekonají.

Děkuji a přeji příjemný zbytek dne

Lukáš Otys
Předseda KV TOP 09 v Karlovarském kraji

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme