8. 10. 2014

Město potřebuje lidi s nápady, vlastním úsudkem a schopné svůj úsudek či znalosti předat ostatním. Ale ne vždy to stačí, zvlášť pokud nemají takoví lidé správně nastavené morální hodnoty a sebereflexi.
Z těch se pak stávají autokraté a jejich snahou je prosazovat hlavně své zájmy. Mohou to být lidé toužící ovládat, nebo lidé trpící psychickou poruchou například sociopatií http://psychologie.cz/proc-milujeme-sociopaty.

Pokud se tací dostanou do vedení, mají pocit síly a tendenci vytvářet kolem sebe „mafiánskou komunitu“. Ovládají ostatní různými způsoby, penězi, rodinou, znalostmi chyb či omylů ovládaného nebo vyžadováním plnění protislužby,

Je to hrozba všech, kteří mají svědomí a bezelstně se snaží něco vytvářet, pomáhat, pracovat a sloužit.

Proto děkuji za DEMOKRACII a za možnost volit a dosazovat do vedení města lidi nové, nezmanipulované. Takové, aby mohli zabránit jednotlivci, nebo skupince lidí nakládat s veřejnými prostředky a jménem Města rozhodovat ve svůj prospěch.

Přestože je demokratické vedení města a rozhodování skupiny lidí mnohem zdlouhavější a náročnější než rozhodování jednotlivce, je pravděpodobně tím jediným možným spravedlivým rozhodováním.

VAŽTE si stejně jako já DEMOKRACIE – VOLTE 

Petra Poupová, kandidátka do zastupitelstva města Cheb
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme