Žabovřeská radnice bez jakékoliv kontroly

26. 6. 2012
Radniční koalice městské části Brno-Žabovřesky bude i nadále vládnout bez jakékoliv kontroly. Na X. zasedání Zastupitelstva MČ Brno-Žabovřesky dne 21.6.2012 neprošel díky hlasům koalice ČSSD, ODS a KDU-ČSL, za bezvýhradné podpory KSČM, návrh zastupitelů za TOP 09 na odvolání kontrolního výboru zastupitelstva, a to z důvodu jeho nečinnosti a objektivně zjištěného trvalého porušování platného Statutu výborů zastupitelstva MČ Brno-Žabovřesky.
Číst více

Kryje žabovřeská radnice podivné hospodaření společnosti Bytasen?

27. 2. 2012
„Zdálo by se, že po pravomocném odsouzení exstarosty Kvapila a nedávném usvědčení extajemnice Kučerové ze zpronevěry se na žabovřeské radnici začalo blýskat na lepší časy. Opak je však pravdou. Vedení radnice zřejmě kryje netransparentní nakládání s veřejnými prostředky,“ uvedl Jindřich Zuziak, předseda klubu zastupitelů za TOP 09 v ZMČ Brno-Žabovřesky.
Číst více