Klíma: V Táboře vysvitlo i slunce. Dobrý start kampaně

31. 8. 2016

Zahájení své senátní kampaně NA KAFE S PAVLEM má Pavel Klíma za sebou. „Skočili jsme do toho rovnýma nohama. Začali jsme hned v Táboře, kde bude velmi náročné uspět. Přesto jsme se rozhodli začít právě tady. Většinu života jsem konec konců v Táboře žil,“ vysvětluje Pavel Klíma.

A rozhodně místo pro start kampaně bylo dobrou volbou. „Byl jsem mile potěšen. Lidé se zastavovali, měli chuť se mnou mluvit. A přálo nám nakonec i počasí, i když to tak vůbec původně nevypadalo. Věřím, že štěstí nám bude přát i ve volbách. Konec konců s týmem proto děláme maximum. Pomáhá mi celá rodina i skupina dobrovolníků, přátel mých dětí a moji bývalí žáci,“ dodává Pavel Klíma.

Dalším městem v pořadí byly Votice, ve středu si s Pavlem Klímou mohou občané promluvit v Soběslavi a na 1. školní den zavítá ředitel MŠ a ZŠ Malšice do Milevska. Zkrátka nepřijdou ale ani malé obce. „Máme s týmem v úmyslu projet opravdu celý můj volební obvod. Bude to pořádně náročné, ale stojím o to mluvit s lidmi nejen ve městech, ale i na venkově, a potřebuji vědět, s čím se potýkají, co je tíží,“ uzavírá Pavel Klíma.

Martin Volný

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme