2. 3. 2016

Kromě hudební akce „Loučení s létem“ a vánoční akce „Krabice přání“, které pro Vás budeme opakovat i v dalších letech, Vám tento rok máme v plánu představit i další akce, které jsme pro Vás naplánovali a budeme v nich chtít pokračovat i nadále. Jednou z akcí bude víkendová „Sousedská slavnost“, kde hlavními hrdiny budete Vy – dobrovodští občané. Součástí sousedské slavnosti by byl bleší trh (určitě máte doma a v garážích spoustu věcí, které již nepotřebujete a jiným se mohou hodit), pohádky pro děti i dospělé, workshopy a také sportovní klání přihlášených družstev (streetball, tenis, fotbálek, šprtec…), večer s vyhlášením a oceněním všech účastníků a zakončením koncertem kapely. Mezi další akce určitě zařadíme např. povídání o historii s Mgr. Zdeňkem Bezecným, Ph. D, a dále i různé ankety do dobrovodského zpravodaje.
Jak jsme psali na začátku – moc se těšíme, až Vás budeme moci pozvat na různé akce; také se těšíme, že Vám budeme sdělovat pozitivní informace.
Bohužel rok musíme začít výzvou všem občanům se zdravým rozumem. Nenechte si mazat jedovatý med okolo pusy “šedým“ stínem, který obchází obcí a mlží o stavu obce, školy a kdo ví o čem ještě. Pokud stojíte o pravdu - doporučujeme Vám se účastnit veřejných zasedání obce. Např. zápis z jednání totiž neobsahuje diskuzi/zdůvodnění k jednotlivým bodům, a tak ani nemůžete vědět, z jakých důvodů hlasoval pro, proti nebo se zdržel jednotlivý člen zastupitelstva.

Milan Přecechtěl,
předseda MO TOP09 Dobrá Voda

Štítky
Osobnosti: Milan Přecechtěl
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme