Životní prostředí

Životní prostředí se podařilo za posledních 25 let v mnoha směrech výrazně zlepšit. Některé problémy však přetrvávají a část z nich se v poslední době prohlubuje. Znečištěné ovzduší nadále ohrožuje lidské zdraví, stav české krajiny se zhoršuje a veřejná správa se málo snaží situaci zlepšit. Vláda a další instituce přitom musí být svým konkrétním jednáním vzorem pro ostatní občany.

Naše postoje k životnímu prostředí a návrhy řešení naleznete v plné šíři v příslušné kapitole volebního programu 2013. Níže najdete nejvýznamnější články k tématu životního prostředí.

Kučera: Ochrana ovzduší potřebuje koncepční řešení

3. 2. 2017
Jsem  rád, že ministr životního prostředí vyslyšel moji připomínku, že je špatné, když se podporují kotle na uhlí v první vlně. Takže do té druhé vlny už je nezařadil. Osobně si myslím, že 6 miliard, mohlo být věnováno spíše do koncepčnějších řešení, než je rozdat mezi lidi.

8 Udržitelné životní prostředí

Změna klimatu je v současnosti největší environmentální hrozbou v globálním měřítku. Celosvětové oteplení je spojeno s mnoha dalšími negativními důsledky, z nichž nejvážnější jsou...
Číst více

Kučera: Změna klimatu může pomoci ekonomice

17. 1. 2017
Měli bychom mít snahu zmírnit klimatické změny. Je důležité nejenom reagovat na změny klimatu, ale taky k nim zbytečně nepřispívat. Tam jsou jednou z cest energetické úspory nebo lepší energetická účinnost.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09