Stanislav Motyčka

Narodil se 17. října 1945, bydlí v Praze. Studoval Střední průmyslovou školu strojnickou v Praze (ukončena r. 1964), dále studoval na Univerzitě Karlově na Fakultě žurnalistiky a Fakultě sociálních věd.

Stanislav Motyčka pracoval jako samostatný technik a vedoucí útvarů organizace provozu v organizacích obchodu a služeb. Od roku 1984 je ústředním tajemníkem občanského sdružení Společnosti přátel žehu (SPŽ). Od roku 2000 působí Stanislav Motyčka jako Soudní znalec Městského soudu v Praze, obor služby, zvláštní specializace pohřebnictví.

K jeho současným aktivitám patří členství SPŽ v Mezinárodní kremační federaci, zabývá se také sociální problematikou.

V červnu 2009 se stal členem Přípravného výboru TOP 09. Na Celostátním ustavujícím sněmu strany, konaném 27. a 28. listopadu 2009, byl zvolen členem předsednictva TOP 09. Na 2. celostátním sněmu TOP 09, který se konal ve dnech 22.-23. října 2011 v Hradci Králové, byl zvolen členem výkonného výboru TOP 09.

Rozhovory a komentáře

Hlavní obrázek, ke článku Děkujeme roztockým voličům

Děkujeme roztockým voličům

17.10.2010

Všem Roztockým, kteří zodpovědně přišli k volbám, a zejména těm, kteří volili TOP 09, srdečně děkujeme. Náš výsledek je i Vaším výsledkem.

»»»

Doporučit e-mailem