Bc. Lukáš Otys, MBA

předseda Karlovarské krajské organizace TOP 09

Lukáš Otys se narodil 5.1.1985 v Ostrově. Vystudoval Vysokou školu aplikovaného práva v Praze a Ústav práva a právní vědy.

Od roku 2004 pracuje jako mediální konzultant ve společnosti Regie Radio Music s.r.o., nyní RADIOHOUSE, který je mediálním zastoupením na rozhlasovém trhu v České republice (Blaník, Fajn rádio, Hitrádia atd.).

Již přes 10 let provozuje vyhlášenou pražskou cukrárnu Saint Tropez, která sídlí na Praze 1, nově v ulici Karmelitská. V roce 2019 napsal a vydal Kuchařku stylu moderního muže, příručku pro všechny mladé i starší gentlemany.

Členem TOP 09 se stal v roce 2012 a od roku 2015 je krajským předsedou TOP 09 v Karlovarském kraji. Na 6. Celostátním sněmu TOP 09 v roce 2019 byl zvolen místopředsedou. Zabývá se zejména legislativní úpravou podnikání v České republice. Ve svém kandidátském projevu deklaroval, že jeho cílem je stát, který podnikatele nešikanuje, ale podporuje.

Volný čas nejraději tráví četbou, na stadionech (ať už při fotbalových utkáních nebo na koncertech), v restauracích a cukrárnách, z jejichž prostředí pak píše Dortoblog. Skrze své publikace podporuje kvalitní řemeslnou práci, lokální produkty a podniky drobných a středních živnostníků.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme