Jaroslava Schejbalová

členka předsednictva TOP 09

Narodila se 24. února 1964 ve Valticích, žije v Břeclavi. V roce 1979 nastoupila Jaroslava Schejbalová na gymnázium v Břeclavi, které ukončila v roce 1983 maturitní zkouškou. Od roku 2008 až dosud studuje na Fakultě práva na Bratislavské vysoké škole práva se sídlem v Brně.

V roce 1984 pracovala Jaroslava Schejbalová jako administrativní pracovnice Zemědělského muzea v Lednici na Moravě. V letech 1986 – 1994 pracovala jako samostatná referentka Okresního výboru ČSTV Břeclav. Od roku 1994 do roku 2002 působila jako vedoucí ekonom Regionálního sdružení ČSTV Břeclav a také podnikala v účetním poradenství. Od roku 2002 až dosud působí jako ředitelka Regionálního sdružení ČSTV Břeclav.

Její členství v různých organizacích: od roku 2002 až dosud je členkou Krajského sdružení ČSTV Jihomoravského kraje, od r. 2006 – dosud členkou celostátního Výkonného výboru ČSTV (zástupce krajů Jihomoravského, Zlínského a kraje Vysočina) a v roce 2007 se stala předsedkyní TJ Lokomotiva Břeclav, kterou je do dnešní doby.

V roce 2010 se po květnových volbách do PSP ČR stala poslankyní.

Na 2. celostátním sněmu TOP 09, který se konal ve dnech 22.-23. října 2011 v Hradci Králové, byla zvolena členkou předsednictva TOP 09.

Rozhovory a komentáře

Hlavní obrázek, ke článku Do Senátu chce i Mikulecký

Do Senátu chce i Mikulecký

9.3.2012

Luděk Mikulecký je pátým známým jménem v boji o senátorské křeslo na Břeclavsku. Do podzimních voleb jde jako nezávislý kandidát s podporou TOP 09 a Starostů.

»»»
Hlavní obrázek, ke článku Středočeši žádají poslance o podporu RUD

Středočeši žádají poslance o podporu RUD

3.11.2011

V poslanecké sněmovně dnes byla předána petice středočeských starostů za podporu novely rozpočtového určení daní. Petice, kterou převzali členové petičního výboru Jaroslava Schejbalová a Václav Cempírek, vznikla z iniciativy černokosteleckého starosty Jana Svatoše (ODS) a místostarostky Jany Havelkové (TOP 09).

»»»

Doporučit e-mailem