Vzdělávání

TOP 09 započala své vzdělávací aktivity pod dohledem své interní komise pro vzdělávání. Nyní v aktivitách v oblasti vzdělávání a názorů pokračuje prostřednictvím TOPAZu, think-tanku politické strany TOP 09.

TOPAZ se dále zabývá debatou o celospolečenských tématech s odbornou, nestraníckou veřejností, spoluprací s expertním i komisemi TOP 09, fundraisingem, vytvořením názorové alternativy k materiálům, které jsou vytvářeny veřejnou správou a konečně tvorbou analytických a koncepčních materiálů, které pojednávají o jednotlivých problematikách a navrhují způsoby řešení.

Mladá generace a konzervativní politika

29. 6. 2015
Poslední víkend června 2015 proběhla konference určená pro mladé topáky a další mladé podporovatele pod názvem Mladá generace a konzervativní politika. Tématy byla média, EU, společná zahraniční a bezpečnostní politika nebo například branding.
Číst více

Vývoj ekonomik Visegrádské skupiny

16. 3. 2015
Posledních pět let ekonomického vývoje členských zemí, volba ekonomických politik a její důsledky - fiskální a měnová politika, strukturální reformy. To byla témata konference pořádané poslance Evropského parlamentu Luďkem Niedermayerem ve spolupráci s TOPAZem, a to v pondělí 16. března.
Číst více
1 2 3 ... 10 ... 15 16   > Články 1 - 2 z 32