TOP 09 spouští aplikaci chytrého voliče - Silou rozumu

TOP 09 je připravena na kampaň pro letošní krajské volby. Voličům nabízí nejenom kvalitní osobnosti na vlastních i koaličních kandidátkách, ale také odpovědi na aktuální celospolečenské otázky. Bezpečí, svoboda, lidská práva a prosperita – to jsou hlavní témata, které začne TOP 09 komunikovat na zcela nových webových stránkách, ale také prostřednictvím voličského testu - silourozumu.top09.cz.

23. 5. 2016

Naší kampaní chceme oslovit především voliče upřednostňující rozumové pragmatické řešení problémů. Samostatné odpovědné občany, kteří si cení svobody a jsou si vědomi svých práv,“ uvedl předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

TOP 09 nabídne voličům kvalitní lídry a další osobnosti, které mají zájem spolupracovat na rozvoji krajů a na efektivním chodu krajských úřadů. Představuje je nyní postupně voličům v jednotlivých krajích. „V komunikaci nám pomohou nové webové stránky, které jsou přehlednější a jednodušší. Naším současným cílem je otevřít debatu o programu bez populistického nánosu, který už dnes potkáváme na billboardech. Proto jsme připravili speciální kvíz, který místo proklamací a slibů otvírá možnost přemýšlet, kam by měla naše země směřovat. Tím navazujeme i naše heslo ,Silou rozumu´,“ představil volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček novou volební aplikaci, která svou inspiraci našla v americké kampani.

Ve Středočeském kraji je lídrem naší kandidátky uznávaný lékař-porodník a náměstek ředitele Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze Petr Tiso. V Pardubickém kraji je kandidátem TOP 09 na hejtmana primář Pardubické krajské nemocnice a poslanec Jiří Skalický. V Libereckém kraji vede kandidátku TOP 09 bývalý člen protichemické jednotky a veterán z války v Perském zálivu František Gábor. Jihomoravská kandidátka TOP 09 jde do voleb pod vedením starosty Židlochovic a zastupitele Jihomoravského kraje Jana Vituly. Primář Klatovské nemocnice Richard Pikner je kandidátem na hejtmana v Plzeňském kraji. Lídrem kandidátky TOP 09 na Vysočině je místostarosta Havlíčkova Brodu Libor Honzárek, ve Zlínském kraji počítačový expert a předseda krajské TOP 09 Vlastislav Navrátil. Místopředsedkyně TOP 09 a poslankyně Jitka Chalánková povede kandidátku ve svém Olomouckém kraji, stejně tak poslanci Michal Kučera v Ústeckém a Herbert Pavera v Moravskoslezském kraji. V Jihočeském kraji kandiduje TOP 09 v koalici se STAN a HOPB a jejím lídrem je starosta Jiří Švec. V Karlovarském kraji má TOP 09 společnou kandidátku se STAN, KDU-ČSL a KOA, kterou vede primátor Karlových Varů Petr Kulhánek.

Do kampaně, na které strana spolupracuje s agenturou AdHackers, vloží TOP 09 25 miliónů korun. Stranický think-tank TOPAZ, který realizuje v regionech programové konference a školení, uspořádá pro lídry už tento měsíc seminář s Olivierem Ubédou, bývalým volebním manažerem prezidenta Nicolase Sarkozyho.

Martina Macková, tisková mluvčí TOP 09

Přílohy
PDF Medailonky lídrů do krajských voleb.pdf (126.3 kB)
Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme